Over ons

Even voorstellen. 

Wij zijn Remco te Grotenhuis 43 jaar en vader van 3 heerlijke kinderen eigenaar van te Grotenhuis Dinxperlo (van de afvalstraat aan de Helmkamp 22 waar ik aanwezig zal blijven) en van de nieuwe winkel te Grotenhuis bloemen en planten.

Samen ga ik met Twannie Nijhof 37 jaar en moeder van 3 kinderen als bedrijfsleidster en een leuk team met dames (die we later nog voorstellen) in de maand Juli de panden aan het Kerkhofpad 15 en aan de Hogestraat 13 ombouwen tot 1 grote winkel met aan beide kanten een ingang.

Een winkel waar je heerlijk door heen kunt slenteren op zoek naar nieuwe kamerplanten, binnen en buiten potten van groot tot klein en mooie decoartikelen voor iedere portomonee.

Een betaalbaar bosje verse bloemen kunt kopen van 10 of 15 euro maar ook terecht kunt voor een mooie grote bos bloemen of een boeket naar eigen wens laat maken door 1 van de bloembindsters. 

Ook kunt u bij ons terecht met een eigen pot, bloembak of vaas die U graag voorzien wilt hebben van een paar nieuwe planten of bloemen uit ons assortiment dit alles zullen de dames terplekke voor u klaar maken zodat het geheel naar wens is als u de winkel verlaat.

Tevens voor rouw of trouwwerk of bestellingen kunt u bij de bloembinsters terecht die geheel naar eigen budget of wensen zal worden klaargemaakt. 

Van kamerplanten tot potgrond en hydrokorrels of boomschors alles is bij ons te verkrijgen om het thuis of buiten op tafel gezellig te maken. 

Ook zal er een uitgebreid assortiment aan perkplanten uitgestald staan die op dat moment van het seizoen er uiteraard bij horen. 

De planning is dat we vrijdag 24 Juli open gaan en dan heten we u van harte welkom in de nieuwe winkel.

Groetjes Remco en Twannie